F 11
Shk webbsida topp 06

Fredagstacos som matchuppladdning

Publicerad 2018-11-10 14:00
Som sig bör äter man tacos på fredagar. Ett glatt F11 tog sig turen till Fornminnesvägen för att delas in i matlag och ordna myset själva.

Handbollssäsongen 18/19 är fullt i gång och F11 har haft säsongens första mys. Denna gång var det Ida som stod värdinna med assistans av Hanna och Ulrika.

Tillsammans med sin lagkamrater delades de in i matlag som ordnade tacos och dukningen. Utan större problem slängdes maten ihop och med hungern som vän åts maten upp med samtal om ditt och datt.

Efter maten var det dags för att göra en insats som säljare för MeGlow. Under turen till de närmaste husen fick de ihop hela 13 nya köpare. Bra jobbat!

Väl inomhus igen var det nya tag i en underhållande quiz där ställningen blev superjämn. Fredagskvällen blev superlyckad med massa kul och tjejerna längtade efter lördagen för matchen mot Stenungsund HK. Det var nog ett par tjejer som var lite extra sugna att spela mot dem efter de deltagit i Stenungsunds sommarläger tidigare i år.

Inför matchen samlades tjejerna och hade mycket kul att berätta om gårdagen för varandra och oss ledare. Efter en genomgång där ledarna hade satt upp ett försvar på taktiktavlan fick tjejerna visa vad som var "felaktigt". Alla de olika felen som var närvarande på tavlan korrigerades och där var försvaret satt inför matchen. Helt enormt att alla fel hittades - grymt bra jobbat tjejer!

Innan matchstart fick vi en gemensam uppvärming tilsammans med Stenungsund där "Stamp on the Ground" och "Follow The Leader" danserna satt lika bra som stegisättningarna. Stenungsund kom snabbast ur startblocken vid matchstart och inledde matchen med ett starkt spel i båda delar av banan. Efter den trevande starten för Strömstad började tjejerna få ordning på försvar och komma närmare i målprotokollet. Under de tre följande spelperioderna gjorde tjejerna en stark laginsats där bland annat kantväxlarna som vi övat på under veckan gav oss lägen som vi övat på. Det fanns mycket som ledare att glädjas åt. Målvaktsspelet var övertygande, försvaret var tight och flera både helt nya och spontana samt inövade varianter genomfördes på banan. Laginsatsen var antagligen lika god som tacosen var på kvällen.Roger Elvevind
Md str mstad mat
Md intersport
Md dafto bla
Md at logo payoff1 original
Md brandt cmyk
Md supergott
Md eurocash
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub