P 14-16
Shk webbsida topp 06

P02-04 har varit på Junicupen

Publicerad 2017-06-21 22:34
Image
Till Junicupen hade P02-04 anmält 2 lag och för det ena laget slutade det med en knapp förlust i semifinalen i B slutspelet medan det 2:a laget tog sig hela vägen till B final.

Strömstad HK Svart mötte i gruppspelet Kroppskultur grön i första matchen. Det var en jämn match och lagen följdes åt men låg under med 1 mål när det var 1 minut kvar av matchen. Då lyckades man med ett fint inspel till Simon på linjen som kvitterade med 3 sek kvar av matchen.

I andra matchen mötte man HK Rygge och förlorade med 24-13. HK Rygge var ett bra lag och vann också senare finalen i A slutspelet ganska enkelt mot Oppegård

I 3:e och sista gruppspelsmatchen mot Mölndal vann man med 18-15 och med det resultatet blev man 3:a i gruppen med något sämre målskillnad än 2:an.

Strömstad Röd mötte i första gruppspelsmatchen Norrköping och trots en bra insats slutade matchen med förlust 14-10.

I andra matchen gick det desto bättre och man besegrade Tistedalen med hela 18-7.

Sista matchen var därmed avgörande för fortsättningen i cupen. Vinst skulle innebära kvartsfinal mot HK Rygge medan förlust innebar sovmorgon och kvartsfinal mot Mölndal. Det var därför svårt att motivera killarna att gå för vinst. Väl inne på planen gjorde killarna bra ifrån sig men förlorade ändå med 18-14.


På söndagen var det dags för B slutspel och först ut var Strömstad HK Svart som mötte Tistedalen och vann övertygande med 24-9.

Strömstad HK Röd mötte Mölndal och ledde hela matchen, men i slutet lyckades Mölndal knappa in allt mer och helt i slutet av matchen kvitterade de till 17-17. Det blev otroligt spännande och därefter helt i slutsekunden fick Strömstad en straff pga den nya regeln om att om det blir straff om man tar en avsiktlig 2:a inom de sista 30 sek av matchen. Tyvärr lyckades målvakten rädda och det hela skulle nu avgöras med en förlängning av 5 min där första målet vinner. Det startas med uppkast där Hilmer snappar åt sig bollen och Strömstad får börja anfalla. Här går Albin M. på ett eget genombrott, där han fintar bort sin försvarare, och sätter bollen i mål. Nu var glädjen stor bland spelare och tränare!!

Båda lagen spelar sedan samtidigt Semifinal på var sin plan i Rimmnershallen. Strömstad Röd gör en jätte bra match och förlorar knappt med 16-13 mot Larvik Turn.

Strömstad Svart spelar en jämn match mot Redbergslid IK och samma sak händer igen. I slutet av matchen står det 11-11 och Redbergslid drar på sig en 2:a men tränarna får jobba för att få sin straff, vilken man efter samtal till domar ansvarig också får. Målvakten räddar även denna gång och det blir en ny 5 minuters förlängning. Efter 3 minuter av förlängningen står det fortfarande 11-11 och båda lagen har haft var sitt anfall. Strömstad är i anfall igen och Mandus spelar ut bollen snyggt till Johan på kanten som sätter den i mååååål! Final nästa.

I finalen möter nu Svarta laget Larvik och båda lagen följs åt till 5-5 men därefter är Larvik det bättre laget och tar hem segern med 20-14. Killarna i Strömstad Svart kämpar bra men börjar bli trötta efter att spelat hela cuppen utan avbytare.


Helgens höjdare var nog ändå övernattningen på Unda camping ihop med F 02-03 laget med bland annat bad,musik och grill på lördag kväll. Bra fixat Susanne!!

Md image
Md image
Md str mstad mat
Md intersport
Md dafto bla
Md at logo payoff1 original
Md brandt cmyk
Md supergott
Md eurocash
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub