P 14-16
Shk webbsida topp 06

P02-04 vann knappt mot föräldrarna på julavslutningen

Publicerad 2016-12-22 22:45
Torsdagen den 22 december hade föräldrarna fått i hop ett starkt lag som skull prova bjuda upp till match mot våra duktiga 02-04 killar.

Ulrik Hamberg hade gjort ett bra förarbete och satte ihop ett starkt föräldralag som skulle prova matcha våra duktiga killar på höstens viktigaste match. Tyvärr var föräldrarnas ordinarie målvakt Rolf Ring bortrest och Ulrika skadad, men hon hade lyckats få en ersättare i tidigare lagkamraten Madde Nilsson. Trots en trevande start hämtade föräldrarna upp ett stort underläge och i pausen ledde killarna endast med ett par mål och ställningen var 14-12. Kanske lite på grund av att det var föräldrarna som ansvarade för sekretariatet.

Båda lagen följdes sedan åt i andra halvlek men trots att föräldrarna fick 2 poäng för varje mål så fick man än en gång se sig besegrade, dock med knapp marginal denna gång och matchen slutade 32-30.

Ulrik är dock redan igång med planeringen inför returmötet i Juni och om föräldrarna tränar på bra kan det bli en riktigt tuff match. Förhoppningsvis får de också tillbaka sin ordinarie målvakt Rolf Ring.

Md str mstad mat
Md intersport
Md dafto bla
Md at logo payoff1 original
Md brandt cmyk
Md supergott
Md eurocash
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub