P 14-16
Shk webbsida topp 06

Fjordcup i Sandefjord 25-27 maj 2018

Publicerad 2018-09-24 14:14
Image
Vanlig handbollsturneringen kombinerad med beach handboll, vilket blev en kul avslutning på säsongen

På fredag eftermiddag tog vi Color Viking över till Sandefjord och passade på att äta en buffé ombord tillsammans med A flickorna.

Killarna hade en lugn start och inga matcher på fredagen men däremot först 3 vanliga matcher på lördagen följt av beach handboll på kvällen.

Det började bra med oavgjort mot Haslum IL 2, 7-7, sedan följt av en knapp förlust mot Baekkelaget med 11-12 men därefter en stor förlust mot Kjelsås med 5-16. Efter lunch laddade killarna om för Beach turnering och mötte i sin första match Kjelsås, vilka hade spelat beach serie och även om det blev en tuff match som slutade med förlust så var det en lärorik match. I andra matchen mötte vi Baekkelaget och denna match minns vi som den roligaste från hela helgen. Strömstad ledde länge men Beakkelaget knappade in och efter att ha vunnit var sin omgång stod det 1-1 och matchen skulle avgöras med shoot-out. Otroligt spännande men efter några extra omgångar vann Strömstad killarna denna matchen och var jublande glada.

På söndagen mötte vi Sandefjord TIF i första matchen och trots att killarna gjorde en riktigt bra match blev det förlust med knappa 10-12. Vi hann nu med ett snabbt dopp i havet och 17 färjan tillbaka till Strömstad.

Md str mstad mat
Md intersport
Md dafto bla
Md at logo payoff1 original
Md brandt cmyk
Md supergott
Md eurocash
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub